Notera Aktuellt!

 

Länkar

Manssångarförbundet

Finlands Svenska Körförbund

Resonans

Kalender

Inga händelser på kommande

ÅSMA inför vårkonserten 2014.

 

Bäste vän! Kom med och sjung i manskör!

Gymnastik och träning i all ära, men ett minst lika bra sätt att utveckla lungkapaciteten och stärka hjärtat samt förbättra blodcirkulationen är att sjunga. Sång är avstressande och kopplar bort vardagens stora och små bekymmer.

Sång i sällskap, till exempel i en manskör, ger kontakter och vänskap med män i olika åldrar och yrken. Det är en hobbyverksamhet som med mindre delprojekt strävar till att förverkliga några större gemensamma mål under ett verksamhetsår.

Var och när?

Trivsamma måndagskvällar kl. 18–21 inne på Gillesgården i sällskap med likasinnade, utan några definitiva åldersgränser, ger dig en god chans att känna dig väl till mods såväl fysiskt som psykiskt.

För att få vara med behövs ett någorlunda gott gehör. Ett extra plus är naturligtvis om du någon gång tidigare varit med i en kör, sjungit visor eller spelar något instrument. Men detta är som sagt inget krav.

Kom med nästa måndag!

Nu är det en ypperlig tid att börja sjunga! Ta med en kompis eller flera. Kom och bekanta dig med oss, ÅSMA, en manskör med anor men med en ungdomlig inriktning. Vi sjunger allt från Bellman och traditionell manskörsrepertoar till kyrkomusik.

Vi samarbetar också med andra körer bl.a. då vi deltar i gemensamma konserter eller sångfester.

Gör det nu!

Ta kontakt med vår dirigent Sam Fröjdö eller med någon annan från styrelsen eller musiknämnden! Se kontaktuppgifter under menyn Kontakter.